Dallmayr 2. – A megvalósuló álom

Dallmayr 2. – A megvalósuló álom
Dallmayr 2. – A megvalósuló álom
-20%
Nincs raktáron
4 400 Ft
5 500 Ft Kedvezmény nélküli webshop ár.
Kezdete: 2023.05.17   A készlet erejéig!
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Tervezett megjelenés: 2023. június 1.

Dallmayr 2. – A megvalósuló álom

München, 1897. Therese Randlkofer minden erejével azon igyekszik, hogy a ragyogóan működő Dallmayr csemegeüzletet még virágzóbbá varázsolja. Legidősebb gyermeke, Hermann hosszabb időt tölt La Palmán, hogy kellő kereskedelmi tapasztalatot szerezzen, továbbá merész vállalkozásba fog: jelentős banánszállítmányt indít útjára, hogy a Dallmayr – Németországban elsőként – ezzel a különleges déli gyümölccsel bővíthesse a kínálatát a közelgő karácsonyi ünnepekre. Hermann nem csupán szakmai ismeretekkel lesz gazdagabb a szigeten, de a szerelem is rátalál egy helyi gazdag család leánya, Sonia személyében.

Miközben az üzlet forgalma minden várakozást felülmúl, bonyodalmak egész lavinája indul meg. Therese egy hosszú évek óta lappangó családi titok nyomába ered, ami egy véletlen esemény folytán Balbina tudomására jut. A lánynak döntést kell hoznia: marad-e a hőn szeretett Randlkofer-házban, vagy elhagyja a biztonságos fészket, és önálló, új életet kezd. Egy Elsáról készült botrányos portré tovább fokozza a kedélyeket, ezért a szigorú Therese a lányát Svájcba küldi tanulmányai folytatására.

Therese Randlkofer nem mindennapi módon egyensúlyoz a család és a fáradságos üzletvezetés között, nem adva fel az álmait, bármilyen akadály gördül az útjába. Amit a Dallmayr csemegeüzlet felvirágoztatása érdekében véghez visz, az maga a megvalósuló álom.

 Lisa Graf izgalmas, valós eseményeken alapuló családregény-sorozatának második része az első kötet méltó folytatása.

A vásárlás után járó pontok: 132 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!