Hírek - Kávé Melett blog ajánló

Az arabica kávé jellemzőiről
10
Febr

Az arabica kávévalószínűleg az Ön kávés csészéjében is ott feketéllik! Honnan tudjuk mindezt? Onnan, hogy a világ kávé piacán közel 70%-ban az arabica kávé kapható! Miért pont ezt a fajta kávét kedvelik annyira és vásárolják olyan sokan? Ennek a fajta kávénak megvannak a maga előnyös tulajdonságai, így cseppet sem a véletlennek köszönheti, hogy az előkelő, első helyett vívta ki magának a kávé világában.

Bio kávé, egy tudatos választás!
07
Jan

bio kávé is azoknak a bio termékeknek a sorát gazdagítja, amik nemcsak finomak, hanem még egészségesek is. A kávét kedvelőket persze nem kell arról meggyőzni, hogy szeretik a saját ízlésük szerint elkészített italukat. Azonban kávé és kávé között is van különbség, ezt a különbséget testesíti meg például a bio kávé is. Amit napi szinten fogyasztunk, az nem lehet akármilyen minőség és főleg nem lehet káros.

Minőségi szemes kávé: a Dallmayr minőségről
10
Febr

minőségi szemes kávét ne keresse máshol, csakis a Dallmayr termékkínálatában! Való igaz, hogy a világ kávé kereskedései telis-tele vannak kitűnő minőségű, változatos ízvilágú kávékkal, de mégsem vásárolja minden kávé rajongó ugyanazt az egy márkát.

Kávékapszula a minőségi kávéélmény az újrahasznosítás jegyében!
10
Febr

kávékapszula a modern kávézás megkerülhetetlen eleme! Azok, akik minden reggel egy forró, fekete itallal kezdik a napot, a kedvenc kávéjuk ízeit és formáját is megválaszthatják, a kapszulás kávé pedig az egyik legújabb lehetőség ilyen téren, amivel minden kávérajongónak érdemes megismerkednie.