Hűségpont Program

Moccabit Kft.  Online hűségpont program

kezdete: 2021 szeptember 29.

 Mi értékeljük a hűséget!

 Legyen törzsvásárlónk!

Mi a hűségpont rendszer?

Ez egy jutalmazási rendszer, mellyel visszatérő vevőinknek szeretnénk jutalmazni.

Hogyan működik?

Weboldalunkon minden termék vásárlása után automatikusan hűségpontokat adunk, melyek egy virtuális számlán gyülnek. Vásárlás elött, a termékoldalon tud tájékozódni a termékek után járó pontértékről.  Ezeket a pontokat a következő vásárlásnál akár 100%-ban beválthatja a webáruház bármely termékére!

*Fenntartjuk a jogot a pontok átváltási értékének változtatására. Ezen az oldalon mindig megtalálja az aktuális átváltási értéket.  Illetve hírlevélben küldünk tájékoztatást az esetleges változásokról. A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri. Javasoljuk, hogy figyelje akcióinkat, és iratkozzon fel hírlevelünkre.

Beváltási szabály: 1 db hűségpont = 1 Ft értéknek felel meg.

Az adott rendelés után járó pontok, a megrendelés lezárásakor (ami utánvét esetén 5-7 munkanap) a kerülnek jóváírásra a virtuális pontgyűjtő számlán. A megszerzett pontok a következő vásárlásnál, kedvezményként akár 100%-ban felhasználhatók.

A szállítási és utánvét díj nem fizethető pontokkal.

A pontok egyenlegének megtekintése és felhasználása, bejelentkezés után lehetséges. Bejelentkezés nélküli vásárlás esetén, a pontokat nem tudja felhasználni és új vásárlás esetén nem íródnak jóvá.

Utólag pontot nem tudunk jóváírni!

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat bárki igénybe veheti, aki a www.moccabit.hu oldalon regisztrált vásárló. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tud hűségpontokhoz jutni. VIP tagok és Viszonteladó partnereink az egyedi kedvezmények miatt nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

Felhasználási feltételek

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat, és válthat be!
  • A hűségpontok kizárólag a www.moccabit.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni.
  • A pontokat semmilyen körülmények között nem lehet kézpénzre váltani, és nem lehet más vásárlóra átruházni.
  • Regisztráció után, egyszeri 100, hírlevélfeliratkozás után 150 hűségpontot írunk jóvá.
  • A szállítási költség és az utánvétdíj nem fizethető hűségponttal.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
  • A vásárolt termék után járó pont, (a jóváírása napjától számított) 1 év (365 nap) után a fel nem használt pontok törlődnek.
  • A hűségpontokat abban az esetben is járnak, ha kupont, vagy egyéb kedvezményt vesz igénybe.

Meddig használhatja fel a pontokat?

A hűségpontokat egy évig, (365 nap) a jóváírás napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

Hogyan válthatom be hűségpontjaimat?

A vásárlási folyamat során a Szállítási és Fizetési módok lépésnél alapbeállításként a "felhasználom a pontokat a vásárláshoz" van beállítva. Így a vásárlás végén automatikusan levonásra kerülnek az előző vásárlásból összegyűlt pontok. Amennyiben nem szeretné felhasználni a pontokat, a kis jelölő négyzetből ki kell venni a pipát. Így a pontok tovább gyűlnek pontgyűjtő számláján.

 

Honnan tudom meg az aktuális hűségpont egyenlegemet?

Bejelentkezés > Profil > Kedvezmények fülön tudja megnézni az aktuális hűségpontjai összegét.

 

Ne feledje! Iratkozzon fel hírlevelünkre, mert így tájékoztatást kaphat az aktuális termékkedvezményekről és akcióinkról.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk, és éljen a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

 

Az Üzemeltető bármikor jogosult a fent leírtakon módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Amennyiben a hűségpont rendszerrel kapcsolatban problémája vagy kérdése merül fel, az Ügyfélszolgálat hivatkozásra kattintva, az ott megadott elérhetőségeken és módon veheti fel a kapcsolatot a weboldal Üzemeltetőivel.