2 évesek lettünk! - Kupon felhasználási feltételek

2021 április 1. -én ünnepeljük 2. születésnapunkat!

2021 április 1.-11. között minden webáruházunkban történő vásárlás után egy 10%  kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba. A kuponokat a megvásárolt termékekkel együtt küldjük ki.

Születésnapi kupon - Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy a kupon felhasználása elött, figyelmesen olvassa el a jelen felhasználási feltételeket.

 

 

A kupont 2021 április 12.-30. között, kizárólag a moccabit.hu (dallmayrkave.hu) webáruház felületén lehet felhasználni, kávé termékek és kiegészítők (pohár, csésze, kanál, váza, táska, stb.) vásárlása esetén. Más termékekre nem vonatkozik, más akciókkal nem vonható össze.

Kupon beváltása:

Április 12.-30. között lehet beváltani, webáruházunkba (moccabit.hu). Válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket és fizetésnél a megrendelés összeg alatt található kuponkód ellenörző box-ba, írja be a kuponkódot. Ezután a rendszer levonja a -10% kedvezményt minden olyan termékből amire teljesülnek a feltételek. Utólag kupont nem tudunk jóváírni.

Fontos!

A kuponkód megadásánál fontos a kis és nagybetűk közti különbség!

Egy vásárlás alkalmával, egy kupon használható fel.

A kupon kávé termékek és kiegészítők vásárlása esetén érvényesíthető, más termékekre nem érvényes, más akciókkal nem vonható össze.

A fel nem használt kupon a fenti dátum után nem használható fel, kézpénzre nem váltható, nem hosszabbítható.

A Weboldal tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a kuponok beváltásának feltételeit, bármikor módosítsa, szüneteltesse, illetve véglegesen megszüntesse.

A kupon beváltással kapcsolatos kérdésével, kérem forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Telefon: +36 30 9320496

email: info@moccabit.hu