Dallmayr 3. – Ragyogó új korszak

Dallmayr 3. – Ragyogó új korszak
Dallmayr 3. – Ragyogó új korszak
-20%
Raktáron 10 db
4 400 Ft
5 500 Ft Kedvezmény nélküli webshop ár.
Kezdete: 2024.06.09   A készlet erejéig!
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az 1. és 2. rész egy ajándék könyvjelzőt rejt, ami egy 1000Ft-os kupon is egyben. A kupon webáruházunkban történő vásárlás alkalmával érvényesíthető*.

*A felhasználási feltételekről ide kattintva tájékozódhat.

Olvass bele >> (Részlet pdf)

Dallmayr 3. – Ragyogó új korszak

München, 1905. Therese Randlkofer - akinek különleges érzéke van a finomságokhoz és az üzletvezetéshez - a világ minden tájáról hozat Németországba valódi ínyencségeket, hogy gazdagítsa a müncheni csemegeüzlete egyedülálló kínálatát. A Dallmayr kirakatait kézzel szedett, Kanári-szigetekről származó gyümölcsök, a legfinomabb svájci pralinék dobozai és aranysárga francia levendulaméz üvegei ékesítik. Azonban Max - Therese féltékeny és rosszindulatú sógora, egyben legnagyobb ellenfele - tudja, hogyan szítson viszályt a családban, legfőképpen Therese és a felnőtt gyermekei között. Mindeközben neki valójában nagyobb szüksége lenne a segítségükre és a támogatásukra, mint valaha. Annak érdekében ugyanis, hogy a vállalkozást a jövőbe vezesse, meghoz egy nagy horderejű döntést, vállalva azt is, hogy mindent elveszíthet...

A sikerszerző Lisa Graf a világhírű Dallmayr csemegeüzlet és a Randlkofer család körül játszódó sorozat harmadik kötetét is alapos kutatómunkát követően írta meg. Lebilincselő regényével a századforduló Münchenébe kalauzolja az olvasót.

A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!