Dallmayr 1.- A szép élet álma

Dallmayr 1.- A szép élet álma
Dallmayr 1.- A szép élet álma
Dallmayr 1.- A szép élet álma
Dallmayr 1.- A szép élet álma
Dallmayr 1.- A szép élet álma
Dallmayr 1.- A szép élet álma
Dallmayr 1.- A szép élet álma
-20%
Raktáron 4 db
4 400 Ft
5 500 Ft Kedvezmény nélküli webshop ár.
Kezdete: 2024.06.09   A készlet erejéig!
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A könyv egy ajándék könyvjelzőt rejt, ami egy 1000Ft-os kupon is egyben. A kupon webáruházunkban történő vásárlás alkalmával érvényesíthető*.

*A felhasználási feltételekről ide kattintva tájékozódhat.

Olvass bele >> (Részlet pdf)

Lisa Graf

Dallmayr - A szép élet álma

München, 1897. Anton Randlkofer és a felesége, Therese két éve együtt vezetik a népszerű, rendkívül elegáns Dallmayr csemegeboltot a Diener utcában, és nevelik három gyermeküket. Miközben a jómódúak ínycsiklandó édességeket, egzotikus gyümölcsöket és kiváló kávékat vásárolhatnak náluk, az egyszerű polgárok a pompásan elrendezett kirakatok előtt álldogálva arról álmodoznak, hogy a Dallmayr vevői lehessenek.

Amikor azonban Anton Randlkofer váratlanul meghal, az a veszély fenyeget, hogy a családi vállalkozás ragyogó felívelésének hirtelen vége szakadhat. Anton öccse ugyanis már néhány nappal később azon mesterkedik, hogy jogellenesen megszerezze a virágzó üzletet. A rendkívül határozott és elszánt özvegy eltökéli, hogy nem engedi át a terepet a sógorának, és bátran a vállalkozás élére áll. Akkor még nem tudja, hogy a saját négy fala közt is titkok lappanganak...

Miközben nyomon követjük a valós Randlkofer család izgalmas és nem mindennapi történetét, szinte magunk elé képzeljük a csemegebolt polcain sorakozó, a boldog békeidőkben nagyrészt még ritka különlegességeknek számító finomságokat. A kiváló üzleti érzékkel megáldott Therese receptötletekkel is ellátta a vásárlóit, így most az olvasókat is megörvendezteti ezekkel a leírásokkal, egyben betekinthetünk Randlkofer asszony sajátos marketingterveibe is.

Lisa Graf izgalmas, szívmelengető családregény-sorozatot alkotott az 1700-ban alapított, mára világszerte sikeresen működő Dallmayr századfordulós korszakából.

416 oldal

A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!