Fehér - HOSSZÚ kandiscukor pálca 2db

Fehér - HOSSZÚ kandiscukor pálca 2db
Fehér - HOSSZÚ kandiscukor pálca 2db
Fehér - HOSSZÚ kandiscukor pálca 2db
Fehér - HOSSZÚ kandiscukor pálca 2db
Fehér - HOSSZÚ kandiscukor pálca 2db
Raktáron 50 db
650 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Minden amit tudnod kell a termékről

A csomag 2db kandispálcát tartalmaz!

A fapálca 15 cm hosszú, átmérője pedig 0,25-0,30 cm széles. A buzogány alakú kristályosított cukor rész hossza 4-5 cm.  A pálca teljes hossza, a cukor résszel együtt 15-16 cm.

Hosszúsága miatt ezeket a pálcákat nagyobb pohárhoz érdemes használni. Kiváló kiegészítője lehet limonádéknak, kézműves szörpöknek, vagy akár koktéloknak is, de egy habos latte mellé helyezve is kimondottan elegáns és ízletes kiegészítő. A welcome drink éke. Attól sem kell tartanod, hogy esetleg megromlik, hiszen minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A fehér, hosszú kandiscukor nagyon sokféleképpen felhasználható az ételek és italok édesítéséhez és dekorálásához. A fehér szín a tisztaság, a pompa és az elegancia színe, mely már önmagában is igényes, ízléses választás, hiszen szinte minden italnak elegáns, fényűző hatást kölcsönöz. A fehér cukorkristályok ragyogása a szépség, a gazdagság és az érzelmi tisztaság érzését keltik bennünk. Éppen ezért nagyon jó választás elegáns rendezvényekre, jótékonysági estekre, bálra, céges vacsorára, esküvőkre és évfordulókra is. 

Hossza és tiszta fehér színe miatt kimondottan ajánljuk kávé- és teakülönlegességek, vagy színes limonádék, esetleg koktélok mellé, akár díszítőelemként is. Emellett tökéletes dekorációs elem lehet például egy természet színei ihlette, elegáns esküvőn, vagy egy elegáns céges rendezvényen is. Egy biztos, nagyságrendekkel emeli a vendéglátás színvonalát és a vendégek élményének értékét is! Az igazi élmény értéke pedig felbecsülhetetlen! 

Ezt a luxus érzést adja neked és vendégeidnek ez a különleges cukor. Hiszen a kandiscukor nem pusztán édesítő! A kandiscukor az elegancia igazi íze!

A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!