Kávé mellett

A Dallmayr webshop ünnepi alkalmakra is jó választás!

2020.11.11 13:25
A Dallmayr webshop ünnepi alkalmakra is jó választás!

Érkeznek az ünnepek, a téli időszak jócskán tartogat piros betűs dátumokból ünnepelni valót. A jó kívánságok, na és a kisebb-nagyobb meglepetések se maradhatnak el ilyenkor. A családi körben megtartott ünneplés mellett a kollégákat, ismerősöket, barátokat is illik meglepni egy kis ajándékkal.

A Dallmayr webshopban akár mindenki számára ki tudja választani az ajándékokat attól függően, hogy milyen jellegű meglepetésre gondolt és mennyit tervez rá költeni. Miért gondoljuk, hogy a Dallmayr webshop az ideális hely ahhoz, hogy az ünnepi ajándékot megtalálja, szinte bárki? Arra a tényre alapozunk, hogy mindenhol van tea rajongó vagy kávé fogyasztó! Ez pedig pontosan így van, ugye?

A Dallmayr webshopban kizárólag első rangú termékeket talál, amennyiben  a kiváló minőség is szerepel a kiválasztott ajándék jellemzőinek a listáján. Bizonyára Ön sem szeretné, ha a kollégájától valamilyen olcsó, haszontalan dolgot kapna. Egy finom kávé, egy zamatos tea minden hölgy és úr, nagymama és testvér, kolléga és kedves ismerős számára kellemes meglepetés lesz. A Dallmayr webshopban ezek a termékek minden formában megtalálhatóak, szemes, kapszulás, teapiramisos vagy szálas változatban is. A forma változatos, kinek ízlése válogatja, hogy melyiket részesíti előnyben, de a minőség állandó! Ezt a Dallmayr márka régi időkre visszanyúló hírneve és megbízhatósága is biztosítja.

A Dallmayr webshopban nemcsak tea, kávé és bio kávé sorakozik a kínálatban, hanem egyéb, a teázással, kávézással kapcsolatos kiegészítő is. A bögrék, csészék, teás dobozok, tartók és díszdobozok, sőt, csokoládék és szirupok takaros ajándék csomagba rendezhetőek. Ki tudna ellenállni egy ilyen illatozó, stílusos ajándékcsomagnak? Mi biztosan nem! 

Édesszájú személynek szeretne örömet szerezni? Egészítse ki a doboz kávét vagy teát egy tábla mutatós, kézműves csokoládéval vagy drazséval! A gazdag kínálatból még Önnek is megakadhat a szeme egy finomságon, hiszen nehéz ellenállni nekik!

A különleges forró italok ínyencének kell meglepetést találnia? Ajánljuk figyelmébe az édes, ízes szirupokat és szószokat, amivel a kávékat egy kicsit meg lehet bolondítani! A Dallmayr webshopban ezen kívül csodásan mintázott, porcelánból készült kávétartók is helyet kaptak. Egy ilyen tárolóból elegáns ajándék válhat, hiszen eredeti, Mücheni Nymphenburgi porcelánból készült! Értékes, dekoratív és nem utolsó sorban maximálisan megóvja a kávé aromáját az elillanástól!

Ha igazán nagyvonalú szeretne lenni az ajándékozás során, akkor válasszon teaválogatást vagy döntsön exkluzív karácsonyi csomagunk mellett, amiben mindenből egy kicsi megtalálható, mindez természetesen az alkalomhoz illő, stílusos ünnepi csomagolásban! Szálas tea, szemes kávé, szirup és pohár, valamint csokoládé szívek alkotják a meglepetést.

A Dallmayr webshop az ünnepek idején sem hagyja cserben! Számíthat ránk, ha fontos Önnek, hogy olyan ajándékot válasszon, amit fordított esetben szívesen fogadna másoktól. A választékban és a korrekt árakban garantáltan nem fog csalódni, a megszokott Dallmayr minőséget pedig garantáljuk ünnepek idején is!