Blog

Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előtt

admin
admin
2021.11.18 14:42
Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előtt

A kávé nem csak finom, de rengeteg hangulat, gesztus, pillanat is kötődik hozzá. Hétvégi reggeleken szeretünk bekuckózni a kedvenc bögrénkkel, ha nálunk van a család, barátok, az ebéd utáni kávét szívesen kínáljuk különösen dekoratív formában, vagy épp főzzük nosztalgikus kotyogósban. Épp ezért nagyon jó ajándékötlet a kávé díszdobozba csomagolva, hiszen szinte senkinél nem lőhetsz vele mellé!

Összegyűjtöttünk olyan különlegességeket kínálatunkból, amelyekkel szerintünk igazán örömet okozhatsz kávé kedvelő rokonaidnak, barátaidnak, ismerősöknek!

Monin L'Artiste
Varázsold a kávét művészi alkotássá a csokoládé és karamell ízben elérhető L'Artiste de Monin termékekkel! Nem kell hozzá különösebb kézügyesség, nagyon egyszerűen használható és legalább 20 percig eredeti formájában megmarad a tejhabon.
Közvetlenül a tubussal lehet rajzot készíteni a kávét borító tejhabra, akár egy egyszerű szívecskét, fenyőfát, kreatívabbak pedig szabadjára engedhetik fantáziájukat. Szuper ajándék, amit biztosan örömmel próbál majd ki az ajándékozott!

Tovább a termékhez >>

 

 

Dallmayr Prodomo őrölt kávé és kotyogós kávéfőző díszdobozban
A kotyogós kávéfőző igazi nosztalgikus hangulatot idéz, és sokan esküsznek rá, hogy a legfinomabb kávé még mindig csak ezzel készíthető el! A Dallmayr Prodomo kávé, amellyel összecsomagoltuk, a legkiválóbb felföldi arabica kávék keveréke. Magas koffeintartalommal rendelkezik, igazi reggeli, vagy ebéd utáni kávé.
A kis kotyogós kávéfőző jó ajándék mindazoknak, akik sokat utaznak, hiszen könnyen elcsomagolható, segítségével a friss, élénkítő ital reggel könnyedén elkészíthető. De kedves meglepetés mindazoknak, akik szeretik a régi dolgokat, a kávézás hangulatát.

 

Dallmayr Prodomo őrölt kávé és Latte-pohár díszdobozban
A vastag falú, szép pohárban különösen látványosan élvezhető a kávé textúrájának látványa, így az elegancia kedvelőinek ez is szuper ajándék. Különösen ajánljuk, ha egy kollégád szeretnéd meglepni valamivel, hiszen munkahelyi kávéspoharává is válhat elegáns darab.

Tovább a termékhez >>

 

 

 

Nymphenburg porcelán kávétartó
Különleges müncheni porcelánból, az 1747 óta működő nymphenburgi manufaktúrából kikerülő kávétartók nemes, elegáns díszei a konyhának. Kialakításának köszönhetően maximális aromavédelmet nyújt a felbontott kávénak, így amellett, hogy gyönyörű a megjelenése, remekül betölti funkcióját is. Különleges ajándék!

Tovább a termékhez >>

 

 

 

 

Céges ajándékot keresel? Üzleti partnereidnek ajándékoznál kávé csomagokat? Böngészd katalógusunkat! Kattints ide!