Blog

Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előtt

admin
admin
2021.11.18 14:42
Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előtt

A kávé nem csak finom, de rengeteg hangulat, gesztus, pillanat is kötődik hozzá. Hétvégi reggeleken szeretünk bekuckózni a kedvenc bögrénkkel, ha nálunk van a család, barátok, az ebéd utáni kávét szívesen kínáljuk különösen dekoratív formában, vagy épp főzzük nosztalgikus kotyogósban. Épp ezért nagyon jó ajándékötlet a kávé díszdobozba csomagolva, hiszen szinte senkinél nem lőhetsz vele mellé!

Összegyűjtöttünk olyan különlegességeket kínálatunkból, amelyekkel szerintünk igazán örömet okozhatsz kávé kedvelő rokonaidnak, barátaidnak, ismerősöknek!

Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előttMonin L'Artiste
Varázsold a kávét művészi alkotássá a csokoládé és karamell ízben elérhető L'Artiste de Monin termékekkel! Nem kell hozzá különösebb kézügyesség, nagyon egyszerűen használható és legalább 20 percig eredeti formájában megmarad a tejhabon.
Közvetlenül a tubussal lehet rajzot készíteni a kávét borító tejhabra, akár egy egyszerű szívecskét, fenyőfát, kreatívabbak pedig szabadjára engedhetik fantáziájukat. Szuper ajándék, amit biztosan örömmel próbál majd ki az ajándékozott!

Tovább a termékhez >>

 

 

Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előttDallmayr Prodomo őrölt kávé és kotyogós kávéfőző díszdobozban
A kotyogós kávéfőző igazi nosztalgikus hangulatot idéz, és sokan esküsznek rá, hogy a legfinomabb kávé még mindig csak ezzel készíthető el! A Dallmayr Prodomo kávé, amellyel összecsomagoltuk, a legkiválóbb felföldi arabica kávék keveréke. Magas koffeintartalommal rendelkezik, igazi reggeli, vagy ebéd utáni kávé.
A kis kotyogós kávéfőző jó ajándék mindazoknak, akik sokat utaznak, hiszen könnyen elcsomagolható, segítségével a friss, élénkítő ital reggel könnyedén elkészíthető. De kedves meglepetés mindazoknak, akik szeretik a régi dolgokat, a kávézás hangulatát.

 

Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előttDallmayr Prodomo őrölt kávé és Latte-pohár díszdobozban
A vastag falú, szép pohárban különösen látványosan élvezhető a kávé textúrájának látványa, így az elegancia kedvelőinek ez is szuper ajándék. Különösen ajánljuk, ha egy kollégád szeretnéd meglepni valamivel, hiszen munkahelyi kávéspoharává is válhat elegáns darab.

Tovább a termékhez >>

 

 

 

Ajándékötletek, díszdobozok az ünnepek előttNymphenburg porcelán kávétartó
Különleges müncheni porcelánból, az 1747 óta működő nymphenburgi manufaktúrából kikerülő kávétartók nemes, elegáns díszei a konyhának. Kialakításának köszönhetően maximális aromavédelmet nyújt a felbontott kávénak, így amellett, hogy gyönyörű a megjelenése, remekül betölti funkcióját is. Különleges ajándék!

Tovább a termékhez >>