Kávé mellett

Bio kávé, egy tudatos választás!

2021.01.07 11:44
Bio kávé, egy tudatos választás!

bio kávé is azoknak a bio termékeknek a sorát gazdagítja, amik nemcsak finomak, hanem még egészségesek is. A kávét kedvelőket persze nem kell arról meggyőzni, hogy szeretik a saját ízlésük szerint elkészített italukat. Azonban kávé és kávé között is van különbség, ezt a különbséget testesíti meg például a bio kávé is. Amit napi szinten fogyasztunk, az nem lehet akármilyen minőség és főleg nem lehet káros.

A bio termékek csakis akkor kaphatják meg a bio jelzőt, ha képesek eleget tenni az ehhez fűződő követelményeknek. A bio természetes, egészséges dolgot jelent, ami káros anyagoktól mentes forrásból származik. A bio kávéra is igaz ez a meghatározás. Ma már nem divat és nem is sznobság az, ha a jobbat, a kevésbé ismertet vagy esetleg a drágábbat választja valaki, akkor sem, ha éppen kávéról van szó. A bio változatot választani egy termékből tudatos döntés, ami mögött fontos tényezők húzódnak meg.

bio kávé csomagolása és tartalma is olyan termék, ami ellenőrzött körülmények között készül, gondosan összeállított és több szempontból is előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. A bio jelzőt kiérdemlő kávét ökológiai gazdálkodásban termesztik. A termesztés és az előállítás során a kávészemeket és a cserjéket nem érik vegyszerek. Ennek köszönhetően a termék értéke nem csökken azzal, hogy valamilyen módon káros hatást tud gyakorolni akár a fogyasztó szervezetére vagy pedig annak a környezetére.

A bio kávé így nem csupán egy finom ital, amit minden nap a csészébe tölthetünk, hogy felfrissítsük vele magunkat, hanem egy egészségtudatos és környezettudatos választáshoz kapcsolódó termék is, ami fairtrade kereskedelem keretei között jutott el a vásárló konyhájába.

A Dallmayr webshop exkluzív kávékínálatában természetesen a saját márkás bio kávéknak is megvan a helye. A jellegzetes, zöld csomagolást kapott, bio és fairtrade pecsétekkel ellátott kávék a legmagasabb fogyasztói igényeket is ki tudják szolgálni. Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon online megrendelhető kávéinkból! Kezdje a napot egy olyan itallal, ami a legjobbat tudja nyújtani Önnek minden szempontból!

Az általunk forgalmazott bio kávékból ugyanúgy kapható kapszulás, szemes és őrölt változat is, mint a hagyományos Dallmayr kávékból. Nem kell kompromisszumot kötnie vagy lemondania a megszokott típusról a kávézáshoz. A prémium minőség egyenesen Peruból érkezik, Önnek csak a zöld csomagolást kell felnyitnia és megfőzni egy adagot a friss kávéból! A Dallmayr ügyel arra, hogy a zöld irányt is kövesse és ne maradjon le a modern igények mögött. 

Felkeltettük az érdeklődését a bio kávék iránt? Még nem kóstolt ilyen terméket, de szeretne tudatosabb kávé vásárló és fogyasztó lenni? Ennek nincsen akadálya, csak válassza a Dallmayr kávékat, legyen tudatos fogyasztó, kínálja vele vendégeit is! Amennyiben szeretne még kérdéseket feltenni az általunk forgalmazott kávékról, termékekről, lépjen velünk kapcsolatba! A bio termékekről is szívesen nyújtunk részletes felvilágosítást a honlapunkon szereplő egyik elérhetőségünkön!