Blog

Karácsonyi készülődés kávéval és édességgel - újdonságok webshopunkban!

admin
admin
2021.11.30 15:30
Karácsonyi készülődés kávéval és édességgel - újdonságok webshopunkban!

Ajándékozz ínyenc finomságokat: kézműves csokoládét, olasz kekszeket az Ünnepekre!

A kávézás, teázás rituáléját úgy tehetjük még különlegesebbé, ha finom édességgel egészítjük ki. Adjuk át magunkat az ízek élvezetének és lassuljunk le néhány percre! Kínálatunkat hazai kézműves csokoládéval és olasz kekszekkel, nápolyikkal bővítettük. A Moccabitnál kizárólag prémium minőségű termékeket találsz, nincs ez másként az édességek esetében sem. Ismerd meg, milyen újdonságokkal várunk!

 

 

Az Eléonore csokoládék Solton egy kis házikóban készülnek, ahol hatalmas márványasztalon temperálják a kézműves technológiával készült csokoládét. Natúr, tiszta forrásból származó alapanyagokkal dolgoznak, a belga csokoládé alapot válogatott liofilizált gyümölcsökkel és saját pörkölésű magvakkal ízesítik.

Figyelemmel vannak az étel intoleranciától szenvedőkre is, arra törekszenek, hogy édességeik minél kevesebb, vagy egyáltalán semmi allergént (glutént, tejet, cukrot) ne tartalmazzanak.

Csokoládéik amellett, hogy finomak, gyönyörűek is, így ajándékba is adhatod. Karácsonyi ajándékcsomagjainkba is válogattunk a csokoládéból, így kávéval kiegészülve, díszcsomagolásban valódi ínyencséggel lepheted meg rokonaid, barátaid.

A csokoládé mellett csoki drazsét és nápolyit is találsz, vörösáfonyát, mandulát, sőt, még kávészemeket is vontak be csokoládéval.

Olasz édességeink szintén most érkeztek meg a webshopba, a válogatott finomságok között kekszeket, nápolyikat, süteményeket és kétszersülteket találsz.

Ajánljuk figyelmedbe a csokoládé darabkákkal ízesített kekszeket, az áfonyával, fügével elkészített kétszersülteket, és a mogyoró-, csokoládé és vaníliakrémmel töltött nápolyikat, kekszeket. Az édességek cukor- és gluténmentesek, kiváló teasütemények.

A Moccabitnál célunk és küldetésünk, hogy kizárólag prémium minőségű termékeket kínáljunk vásárlóinknak. Ezzel az elhatározással indultunk el, amikor a Dallmayr különleges kávéinak és teáinak hivatalos magyarországi forgalmazói lettünk, ám az indulás óta palettánk más finomságokkal egészült ki.

Kizárólag olyan termékeket válogatunk a webshopban, amelyek magas minőséget képviselnek, és itthon máshol talán be sem szerezhetőek. Így esett a választásunk olyan különlegességekre, mint a Monin L'Artiste kávé dekorációs szirupjai, melyekkel könnyedén, a tubusból rajzolhatsz mókás, kedves formákat a tejhabra, vagy éppen a Mayer szörpök, amelyek szintén hazai, családi vállalkozásból származnak, kizárólag természetes alapanyagokból, egyedi recept alapján.

Számunkra nagyon izgalmas ez az egyre szélesedő kínálat, amellyel hazai gyártók igényes, kézműves termékeit tudjuk megismertetni egyre több emberrel, bízunk benne, hogy velünk tartasz, és egyre több kedvedre való prémium gasztro-terméket próbálsz ki nálunk!