Kávé mellett

Kávé ajándékcsomagok a Dallmayrtól! Exkluzív meglepetés minden alkalomra!

2020.10.12 14:38
Kávé ajándékcsomagok a Dallmayrtól! Exkluzív meglepetés minden alkalomra!

A kávé az az ital, ami sokak számára a napindítás alapvető hozzávalója. A reggel nem kezdődik el addig, amíg ki nem itták az első csésze forró, fekete italt. Vannak, akik kifejezetten azért isznak kávét, mert kedvelik az ízét, szívesen választanak a sokféleképpen elkészíthető italból a napszaknak vagy a hangulatuknak megfelelő változatot. A kávézás, a teázáshoz hasonlóan igazi szerelemmé is válhat, sokan nemcsak néha isznak egy-egy csésze kávét és nem találomra vásárolnak a boltok polcain kihelyezett termékekből, hanem tudatosan készítik az italt és választanak kávét.

A Dallmayr kávé ajándékcsomagjai tökéletes meglepetést nyújtanak azoknak, akik komolyan veszik a kávézást. Ők azok, akiknek nem érdemes valamilyen, ismeretlen és nem túlságosan nívós kávé terméket ajándékozni. Ragaszkodjon a kimagasló minőséghez, hiszen ajándékról van szó! Ne okozzon csalódást egy igazi kávérajongónak és lepje meg egyik kávé ajándékcsomagunkkal!

A Dallmayr webshopjából akár most azonnal megrendelheti az exkluzív kávé ajándékcsomagok egyikét és meglepheti vele rokonait, ismerőseit vagy kollégáit. Annyi a dolga, hogy kiválasztja azt a kávé ajándékcsomagot, ami az elvárásainak megfelel méretben, árban és összeállításban, majd megrendeli a szükséges mennyiséget belőle. A megrendelt kávé ajándékcsomagot mi hamarosan kiszállítjuk, ennek köszönhetően Önnek nem kell a városban időt és fáradtságot nem kímélve vásárolnia. 

A Dallmayr kávé ajándékcsomagok között található egyszerű, kizárólag kávét tartalmazó válogatás. Az elsőrangú Dallmayr kávékból arabika és robuszta kávébabokból készült őrölt kávé ajándékcsomag elérhető. Egyszerű, prémium minőségű, élményt adó meglepetés, amivel azoknak is örömet lehet szerezni, akiket nem ismerünk annyira, hogy személyes ajándékot vásároljunk nekik. A kávé ajándékcsomag jó döntés abban az esetben, ha köszönő ajándékot keres egy ismerős, kolléga stb. számára, de akkor is érdemes ilyen ajándékcsomagot vásárolni, ha számít a minőség és nem szeretne olcsó ajándékot átadni.

A kávé ajándékcsomagjaink között természetesen egyéb válogatás is található, nem csupán kávét, de a kávé elkészítéséhez, szervírozásához is nélkülözhetetlen kellékekkel kiegészített csomagokat kínálunk a vásárlóinknak. Ajánljuk figyelmébe a komplett kávézás élményt adó kávé ajándékcsomagot, amiben limitált kiadású szemes kávé, kávés bögre, alátét  és kiskanál, valamint hangulatos zenét tartalmazó cd is található. Minden együtt van ahhoz, hogy egy finom csésze, aromás kávé mellett kikapcsoljon, feltöltődjön a megajándékozott. Egy jó kávéra mindig van idő, de adja meg a módját és készítse exkluzív Dallmyar kávékból! Az kávé ajándékcsomagjaink minden alkalomra igényes, stílusos meglepetést biztosítanak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és az általunk forgalmazott kávé ajándékcsomagokból szívesen vásárol, mindenben állunk rendelkezésére. Keresse bizalommal kollégáinkat valamelyik megadott elérhetőségünkön és tájékozódjon a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkról!