Kávé mellett

Nespresso kompatibilis kávékapszulák széles választékban!

2020.05.29 09:16
Nespresso kompatibilis kávékapszulák széles választékban!

Webáruházunkban a szemes kávék mellett kávékapszulákat is forgalmazunk, méghozzá széles választékban és kedvező áron. Sokan tartanak a kapszulás kávétól, pedig számos előnye van az alacsony költségektől kezdve egészen a mindig azonos minőségig, ráadásul meglehetősen régi találmányról van szó, tehát kiforrottnak is tekinthető.

A kapszulás kávé 1976-ban született meg egy Nestlé-alkalmazott fejében, de ekkor még megmaradt egy technikai zsákutcának. 1986-ban azonban szabadalmaztatták a kávékapszulákat, illetve a hozzájuk tartozó, klubszerű értékesítési modellt, ami 2012-ben járt le. Ez szabad utat adott sok más cégnek, hogy a Nespresso-rendszerrel kompatibilis kávékapszulát kezdjen kínálni a vásárlóinak, ami szerencsére csak jó hatással volt erre a rendszerre, hiszen lejjebb vitte az árakat, a minőségi szinten viszont emelt.

A kávékapszulák műanyag és alumínium kombinációjából készülnek, és bennük – légmentesen lezárva – igazi pörkölt és őrölt kávét találhatunk, ami miatt a természetes olaj- és zsírtartalom akár évekig is változatlan marad, így ugyanazt a minőséget képes biztosítani, mint a frissen őrölt kávé. A különbség csupán annyi, hogy a kávékapszula praktikusabb: a kapszulás kávék elkészítése gyorsabb és egyszerűbb. A víz a kávékapszula formája és szerkezete miatt egyenletesen halad át rajta az elkészítés során, így az összes aroma kinyerhető lesz a benne található kávéból. A kávékapszulák rajongói tehát állandó minőségű, kiváló ízű kávét ihatnak minden áldott nap anélkül, hogy foglalkozniuk kellene az őrlési finomsággal, vagy a tömörítéssel.

Webáruházunk a Dallmayr kávékapszuláit forgalmazza – jelenleg 17 félét –, de 2020 folyamán még számíthatunk egy megjelenésre. A kávék intenzitását 1-12-ig jelzik. A nálunk kapható kapszulákat négyféle kávé készítéséhez ajánljuk: ristretto (25 ml), espresso (40 ml), lungo (110 ml) és latte macchiato, illetve cappuccino. Minden kávékapszula 5,6g őrölt kávét tartalmaz, és természetesen mindegyik Nespresso-kompatibilis.

Próbálja ki Ön is a Dallmayr kávékapszuláit!