15 éves a Dallmayr Ethiopia kávé!

Idén 15 éves a Dallmayr Ethiopia kávé!

Fenntartható kávé Ethiopiából!

15 éves a Dallmayr Ethiopia

 Kivételesen jó minőségű kávébab képezi ennek az "single-origin" kávénak az alapját, összehasonlíthatatlanul finom aromával, amely a gyógynövények illatára emlékeztet. Testes és fűszeres. A Dallmayr Ethiopia a vadon élő gyógynövények aromája, a citromfű és a csipetnyi étcsokoládé elegye miatt válik különlegessé. Évekkel ezelőtt, a Dallmayr volt az első olyan német kávépörkölő, amely Etiópiából importált kávébabot. Ez a felföldi Arabica még ma is sok Dallmayr fajta ízét határozza meg.

Idén 15 éves a Dallmayr Ethiopia kávé. Ebből az alkalomból indul akciónk, 2023.09.19. és 2024.03.31. között, a készlet erejéig!

Ne hagyja ki! Regisztráljon és rendeljen!

Részletek:

Ha minimum 5000Ft értékben vásárol Dallmayr kávét, egy 50g-os őrölt Ethiopia kávét,egy 50grammos őrölt Ethiopia kávét adunk grátiszba.

minta termék

Bármely 2db Ethiopia kávé vásárlása esetén, egy exkluzív, erre az alkalomra tervezett vászontáskát csomagolunk a rendelés mellé.
(A táska egyedi, erre az alkalomra készült. Kereskedelmi forgalomban nem kapható!)

Az ajándék terméket nem kell a kosárba helyezni. Regisztráció és vásárlás esetén autómatikusan hozzácsomagoljuk a rendeléshez.

 

Fontos!

Az akcióban csak regisztrált vásárlók és VIP tagjaink vesznek részt, regisztráció nélküli vásárlókra illetve, viszonteladóinkra nem vonatkozik.

Ha még nem regisztrált, ne habozzon, regisztráljon, gyűjtse a hűségpontokat és élvezze a csak regisztrált vásárlóinknak szóló kedvezményeket!

Akcióink a készlet erejéig érvényesek.