HÍREK

1883 Maison Routin

admin
2020.04.05 17:37
1883 Maison Routin

A 1883 Maison Routin szirupok kiváló minőségű, tartósítószermentes termékek.

Ma már nem kell kávéházba menni ahhoz, hogy valaki különleges kávét ihasson. Hiszen már otthon magunk is készíthetünk ínyencséget, ha unalmasnak találjuk a hagyományos eszpresszó kávé, cappucino variációkat.

A 1883 Maison Routin szirupok kiváló segítséget nyújtanak ebben. Pár csepp valamelyik különleges ízből, és újra átélhetjük azokat a csodálatos kávéházi pillanatokat, vagy elkápráztathatjuk családtagjainkat. A legátlagosabb hétköznapon is csodát tudunk tenni egy kis szirup segítségével.

Sőt! A szirupokkal nem csak kávénkat ízesíthetjük, hanem pl. teát, limonádékat, koktélokat, desszerteket, fagylaltokat! Az ízek sokaságának köszönhetően igen változatos aromákat hozhatunk létre a keverékükből.

S hogy mit kell tudni az 1883 Maison Routin szirupokról?

Kivételes minőségű szirupok, intenzív ízhatással. Sokoldalú felhasználhatóság. Tartósítószermentes, a legjobb alapanyagok felhasználásával, nádcukorból és a francia Alpok forrásvizéből készül. A szögletes üvegben nagyon dekoratív a megjelenése.

Válogasson kedvére, prémium minőségű 1883 Maison Routin szirupjaink közül, ne érje be eggyel, kóstolja meg mind. Legyen kéznél mindig valamelyik különlegesség.